Over mij 2017-09-05T13:01:18+00:00

Oda Meiberg

Oda Meiberg

Mijn naam is Oda Meiberg. Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd en heb twee jonge kinderen. Ik ben in 2008 begonnen met de Opleiding voor Watsu-therapeut. In 2012 afgestudeerd van mij opleiding tot Voetreflextherapeut. In 2011 heb ik mijn HBO-diploma ‘Medische vakken’ behaald. In 2012 ben ik lid geworden van de VNT beroepsvereniging. Ik ben afgestudeerd in 2015 als Shiatsu therapeut.

Voetreflexologie, Shiatsu en Watsu houden voor mij alledrie verband met elkaar. Ze hebben te maken met de werking van de energiemeridianen in het lichaam en met het weghalen van blokkades. Watsu, Shiatsu en Voetreflexmassage zijn lichaamsbewuste manieren van behandelen. Ik vind het prettig om Shiatsu, Watsu en Voetreflexmassage te combineren.

Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen zich beter te voelen door een behandeling. Ook het werken met zwangere vrouwen vind ik prettig. Vanwege mijn eigen ervaringen met het dragen en krijgen van een kind kan ik mij goed inleven in de zwangere vrouw.

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik steeds blijven werken en studeren. Ik weet dus hoe pittig het kan zijn om werk en zwangerschap te combineren, met een volle agenda en de bijbehorende stress.