Shiatsu 2017-09-05T13:51:52+00:00

~ Shiatsu ~

odacare - shiatsu

Zen Shiatsu is een massagevorm die oorspronkelijk ontwikkeld is in Japan. In deze vorm van massage wordt gewerkt met druk. Het woord shiatsu betekent letterlijk ‘druk met vingers’. Door gericht druk te geven op bepaalde plaatsen op het lichaam beïnvloed je de stroom van levensenergie (‘Ki’) die door de meridianen in het lichaam vloeit. Shiatsu activeert het lichaamsbewustzijn, het helpt de levensenergie in het lichaam te herstellen. Shiatsu werkt helend en stimuleert je lichaam een nieuw evenwicht te vinden waardoor stress en emoties minder snel vat op je hebben.

Zen Shiatsu onderscheidt zich van andere stijlen van Shiatsu door de nadruk die wordt gelegd op de traditionele principes van de Oosterse Geneeskunde. De therapeut werkt met de energiemeridianen van het lichaam. Ook gebruikt de therapeut een speciaal voor Zen Shiatsu ontwikkelde samenwerking tussen de twee handen.

Voor wie?

odacare - shiatsu

Shiatsu is geschikt voor iedereen en helpt bij allerlei klachten, zoals pijn in de nek, schouders, rug en knieën. Ook helpt Shiatsu je spijsvertering te verbeteren. Shiatsu kan helpen de lichamelijke en geestelijke balans te herstellen. Daarom kan het helpen bij slaapproblemen en bij hormonale relateerde klachten rond de menstruatie en in de overgang.

Klachten:

~ Spijsverteringsklachten
~ Stressklachtren
~ Pijnklachten
~ hormoongerelateerde klachten (menstruatie & overgang)
~ Slapeloosheid

~ Verder behandelingen ~

odacare - shiatsu

~ Reiki
~ Metamorfose massage
~ Cranio Sacral
~ Zwangerschap massage
~ Ayurveda massage