Voor wie 2017-09-05T14:56:44+00:00

~ Voor iedereen ~

Wil je ontspannen en echt weer even tot jezelf komen?

In onze Westerse maatschappij ervaren we dagelijks veel stress.

Drukke schema’s, werkstress, veel informatie door media en mobiele telefoon: ons lichaam heeft heel wat stress te verduren. Soms zouden we de wereld om ons heen gewoon even uit willen zetten.

Het is dan heel belangrijk om onszelf een moment van ontspanning te gunnen om weer echt tot jezelf te komen. Oda ~ Care kan je hierbij helpen.

Je kan bij Oda ~ Care kiezen uit ontspannende behandelingen door middel van:

~ Watsu

~ Voetreflexmassage

~ Shiatsu

Stress en ons lichaam & geest:

Stress verstoort en ondermijnt ieder systeem in ons lichaam. Daarom is het ontzettend belangrijk deze stress te verminderen. Hieronder een paar “eye – openers”:

Stress en het hormonenstelsel:

Stress verstoort de hormonale communicatie tussen de hersenen, hypofyse en eierstokken. Dit kan verschillende ziekten veroorzaken. Ook veroorzaakt stress verscheidene neuro-chemische veranderingen in ons lichaam. Stresshormonen zoals gluco-corticoiden en beta-endorfine blokkeren de vrijlating van progesteron, wat een negatief effect heeft op de vruchtbaarheid.

Stress en AZS:

Stress veroorzaakt spasmen aan bijvoorbeeld eileider en baarmoeder en belemmert het in nestelen van een bevruchte eicel.

Stress en de bloedsomloop:

Chronische stress veroorzaakt druk op ons circulatiesysteem en beklemming van de bloedvaten.

Stress bij mannen:

Stress kan impotentie veroorzaken en problemen met zaadlozing en lage spermatelling.

Alfagolven in het brein:

Tijdens lichamelijke en geestelijke ontspanning, gaan de hersenen Alfagolven produceren. Alfagolven zijn voornamelijk in de hersenen aanwezig als je in ontspannen toestand bent.

 

Bel of mail met Oda ~ Care voor een vrijblijvende offerte.

 

Neem nu contact op!