zwangerschap 2017-09-05T15:10:40+00:00

~ zwangerschap ~

~ Je hebt een zwangerschapswens, of
~ bent zwanger, of
~ net bevallen

 

Zwangerschapswens

Jullie willen graag een kindje, maar zwanger worden gaat niet zo snel als je had gedacht? Soms lukt het gewoon niet om meteen zwanger te worden.
Misschien ben je al begonnen met een IVF-behandeling of ben je van plan deze te ondergaan?
Als je een zwangerschapswens hebt, kan Oda~Care je hierin helpen en ondersteunen met diverse behandelingen.

 

Zwangerschap

Je draagt nieuw leven in je. Je lichaam verandert, wordt zwaarder en neemt toe in omvang. Het is een unieke periode die soms lichamelijk en emotioneel zwaar kan zijn.

De hormonale balans in je lichaam is essentieel voor je gezondheid tijdens je zwangerschap. Maar ook als je graag zwanger wil worden. Daarom is voetreflexmassage ook heel geschikt als preventieve gezondheidsbehandeling voor of tijdens de zwangerschap. Hormonale klachten kunnen worden behandeld via voetreflexpunten.

 

Overtijdsbehandeling

Voetreflex en Shiatsu kunnen ingezet worden om de bevalling op te wekken vanaf de uitgerekende datum.

 

Na de bevalling

Na de grote dag van de bevalling, moet je lichaam herstellen. Geef het de tijd om weer op krachten en in evenwicht te komen door een van de bovengenoemde behandelingen.

 

Zwangerschap & Voetreflex/ Watsu/ Shiatsu

De behandelingen kunnen je tot rust brengen. Je kunt even de tijd nemen om contact te maken met je ongeboren kind. Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats.

Voetreflexmassage bijvoorbeeld, helpt om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en lichamelijke en geestelijke klachten te verlichten.

 

Zwangerschapsklachten (onder andere):

~ Maagzuur
~ Pijn(rug, spieren en bekken)
~ Vermoeidheid
~ Obstipatie
~ Oedeem / Zwelling van benen
~ Stress
watsu_2

In de zwangerschapsperiode dragen gezond eten, yoga, sporten, behandelingen i.e Watsu, shiatsu & voetreflexmassage allemaal bij aan de ‘Gezonde geest in een gezond lichaam’(‘Mens Sana in Corpore Sano’).

Oda2A
IVF

Paren die deze medische route nemen, zijn welkom bij Oda ~ Care. Zij is een waardevolle bondgenoot gedurende deze procedures. De emotionele en lichamelijke ongemakken kunnen verlicht worden maar ook kunnen de kansen van succesvolle kunstmatige inseminatie worden verhoogd.

LET OP! Een behandeling van een Voetrefext/Watsu/Shiatsu is een goede aanvulling, maar vervangt nooit de behandeling van een verloskundige of gynaecoloog. Overleg altijd even met de deskundige voordat je een van de behandelingen krijgt.