R
eviews
R
eviews
W
atsu
W
atsu

“Een beetje spannend was het wel. Je ligt tenslotte alleen in een zwembad met een onbekend persoon die je dichtbij vasthoudt. Ik kreeg de opdracht om mijn ogen dicht te doen en me volledig over te geven. Dat heb ik dus maar gedaan. De therapeut beweegt je op verschillende manieren door het water, waardoor je het water langs je lichaam voelt ‘glijden’. Ze maakt strekkingen en kalme bewegingen met je lichaam waardoor je ruggengraat, gewrichten en spieren los worden en blokkades in de energiebanen op worden geheven via drukpunt technieken. Je wordt er super ontspannen van en bent achteraf helemaal ‘zen’”.

-Beauty redacteur van Libelle-

G
eboorte Doula
G
eboorte Doula

“Ik heb Oda ontmoet voor mijn eerste zwangerschap

Ik was meer dan 41 weken zwanger en wilde niet in het ziekenhuis worden ingeleid.

Oda deed een acupressuur sessie om mijn zoon te laten komen en de volgende dag begonnen mijn weeën.

Dus voor mijn tweede zwangerschap vanaf week 12 heb ik haar elke 2 of 3 weken gezien. Ze was mijn doula- en shiatsu-masseuse. Voor al mijn vragen, mijn twijfels, mijn energieniveau, ze was er, had altijd een antwoord op hulpvragen en stond klaar om te helpen. Ze kwam bij ons voor de geboorte van onze tweede zoon, en daarna naar het geboortehuis.

Ik heb dankzij haar een mooie bevalling gehad. Ik kan niet beschrijven hoe belangrijk en mooi het was om Oda bij ons te hebben.

Ze was meer dan nodig en ze heeft me op veel manieren geholpen

Bedankt Oda voor het luisteren, je magische handen en mooie ziel”.

Adeline

P
renatale Watsu voor twee
P
renatale Watsu voor twee

Slechts een paar dagen voor mijn uitgerekende datum, genoot ik van de meest ontspannende tijd van mijn hele zwangerschap: een watsu-sessie met Oda en mijn partner. Toen ik eenmaal in het warme water was, liet ik me aan hun armen over en voelde me zelf net een baby. Wat een onvergetelijke ervaring! Ik kan het alleen maar aanraden aan zwangere vrouwen, en het is ook een hele leuke ervaring om met je partner te hebben, voordat je baby komt.

Marie

E
xperience Movement: Zwangerschapsyoga
E
xperience Movement: Zwangerschapsyoga

Ik heb mijn hele zwangerschap beweging met Oda beoefend, van het allereerste begin tot week 41! De sessies zijn absoluut geweldig. Het hielp me een moment voor mezelf te nemen, te ademen, te ontspannen en echt contact te maken met mijn lichaam tijdens deze speciale tijd. Oda was zeer attent op mijn behoeften in elke fase van de zwangerschap, en de beweging hielp me om me sterker en behendiger te voelen. Oda creëert een ruimte voor zowel lichaam als ziel, om de magie van zwangerschap te waarderen en te vieren en tegelijkertijd de uitdagingen en zorgen te delen. Na de lessen sliep ik beter en voelde ik me lichter en rustiger. Oda’s empathie, ervaring als doula en echt begrip van het vrouwenlichaam zorgen voor een empowerende en spirituele ervaring door beweging.

Gal

S
luitingsritueel
S
luitingsritueel

“Mijn bevalling en de tijd daarna waren traumatisch. Ik dacht dat het met de tijd zou verdwijnen, maar dat gebeurde niet. Ik hoorde voor het eerst van het Sluitingsritueel van Oda, die me hielp tijdens de zwangerschap en postpartum. 2 jaar na de geboorte van mijn dochter besloot ik dat ik iets moest doen om me te helpen genezen en die ervaring van de geboorte en de negatieve gevoelens die niet weggingen af te sluiten.

Oda en Lievnath kwamen bij mij thuis en ze creëerden een prachtige ceremonie. We spraken over mijn bevalling, het huis was vol heerlijke geuren, het bad gevuld met warm water en bloemen. Na het bad voerden ze samen met de Rebozo’s het Sluitingsritueel uit. We eindigden met een warm drankje en ik kon vertellen over hoe ik het ervaren had.

Ik voelde me veilig, geliefd en vereerd.

Bedankt Oda en Lievnath om me te helpen bij het afsluiten van deze periode en om mijn lichaam en geest weer op elkaar af te stemmen!”.

Daniela

W
atsu
W
atsu

Watsu met Oda Meiberg, niet van deze wereld!

-DKNO via Tripadvisor-

S
hiatsu
S
hiatsu

Shiatsu met Oda is voor mij een manier van leven. Ik ben nu bijna 4 jaar door Oda behandeld (in deze tijd was ik twee keer zwanger en beviel ik van 2 baby’s), ze ontmoette me in veel verschillende situaties en momenten, altijd beschikbaar, altijd luisterend, altijd helpend (of zoals ik het noem- mij reparerend ;))

Oda heeft me op zoveel manieren geholpen dat ik Shiatsu vandaag ziel als een geschenk dat ik mezelf geef. Als je van jezelf houdt, zou dit het beste zijn wat je voor jezelf kunt doen!

Maor

W
atsu
W
atsu

“Oda-Care beschrijft precies wat ik heb ontvangen. Ik kreeg een zeer zachte, diepe verzorgende behandeling. Terwijl ik ontspande in een warm zwembad, hield Oda me vast. Met mijn ogen dicht, als een baby, kon ik veel spanning loslaten en werd ik gevoed door een nieuwe energie die mijn lichaam binnenkwam”.

Y. Mosenzon, Professional trainer & coach

W
atsu
W
atsu

“Watsu brengt mij diepe ontspanning. Ik voel me vol vertrouwen gedragen door Oda in het heerlijke warme water. De drukte van alledag lost direct op en de behandeling werkt op een diep niveau lange tijd door. Een groter cadeau kan ik mezelf niet geven!”

Marjolein, Shiatsu Therapist

V
oetreflexologie
V
oetreflexologie

Ik heb nu een aantal keer een voetreflexmassage gekregen bij Oda Care. Oda Meiberg is een echte professional, maar ze heeft ook een warme persoonlijkheid dus je voelt je meteen op je gemak. Ze luistert goed naar je ‘verhaal’ en ze vraagt goed door naar wat je klachten zijn: emotioneel en lichamelijk. Ik heb de behandeling als erg ontspannend en rustgevend ervaren. In de dagen erna voelde ik me rustiger dan normaal en sliep ik beter en dieper. Ik zou een behandeling bij Oda Care aan iedereen aanraden”.

T. Stassen

W
atsu
W
atsu

“Ik wil graag een onvergetelijke ervaring delen die ik had met Oda tijdens een watsu-behandeling. Ik ben 37 weken zwanger en ik heb mijn baby en mezelf een moment van diep en intens delen in het water aangeboden. Het is niet alleen een krachtig moment van ontspanning voor een toekomstige moeder, maar het is ook een moment van opgeven en je baby ontmoeten in zijn eigen wereld van water in de baarmoeder. Bevallen is loslaten en je kind ontmoeten, daarom gaf deze watsu-ervaring me de kans om hem te zien, naar hem te luisteren en hem te vertrouwen. Het herinnerde me ook aan mijn eigen verleden in de baarmoeder en aan mezelf vertrouwen zoals ik daar eerder ben geweest en door het geboorteproces ben gegaan. Dit alles bij elkaar maakte het absoluut uniek en ik raad deze ervaring aan aan elke moeder in spé!

Oda leidt je deze wereld van vrede binnen en laat het gebeuren met zo’n mooie zorg en respect. Ik beveel haar behandeling ten zeerste aan als een geschenk voor lichaam en ziel. Bedankt Oda”.

Annette, Artist, Shiatsu therapist

W
atsu
W
atsu

Vanmorgen heb ik eindelijk kunnen genieten van een cadeau dat ik in maart heb gekregen op mijn fantastische zege weg, een Watsu-behandeling van Oda Meiberg in de spa van het Conservatorium Hotel. OMG, wat een GESCHENK!!!! Ik voelde me als een baby zeemeermin gewiegd in Oda’s capabele armen, drijvend en wervelend in heerlijk warm water, het was ronduit geweldig, en PRECIES wat deze vermoeide mama nodig had!

Mari, Doula

W
atsu
W
atsu

“Gisteren had ik het voorrecht om een WATSU (water shiatsu) sessie mee te maken met mijn dierbare vriendin Oda Meiberg. Ik voelde me alsof ik in de sterren dreef en verliet het warme water volledig ontspannen en opgeladen. Ik zou deze diep helende ervaring ten zeerste aanbevelen. Voor zwangere vrouwen, voor moeders met pasgeborenen, en voor drukke moeders zoals ik die er echt af en toe even tussenuit moeten. Ik voelde mijn lichaam ontspannen en alle stress werd weggevoerd! (klinkt goed, toch!)”.

Dana, Doula

W
atsu
W
atsu

“In een watsu-sessie met Oda gaf ik me over aan een diep niveau van ontspanning. Terwijl ik getuige was van het water, de bewegingen en door deze ervaring gedragen werd, kwam ik op een zuivere en open plek in mezelf. Dit mini-universum in een door Oda gecreëerde poel bracht me rechtstreeks in verbinding met universele energie”.

Boukje, Artist, Healer

W
atsu
W
atsu

“Ik had het geluk om mijn eerste Watsu-ervaring met Oda te hebben in het Conservatorium Hotel. Terwijl Oda mijn lichaam zachtjes in het zwembad bewoog, ervoer ik een diepe meditatieve staat. Ik ben even uit de drukte van het leven gestapt. Ik voelde me veilig en ondersteund genoeg om volledig te ontspannen en ik raad dit ten zeerste aan aan iedereen die een diepere verbinding met zichzelf wil hebben. De locatie in het Conservatorium Hotel was nog een extra bonus, ik heb genoten van het gebruik van de andere faciliteiten die ze bieden”.

Lizette, DC, Chiropractor (MTech Chiro)