Oda Meiberg

Oda Meiberg

Mijn naam is Oda Meiberg. Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd en heb twee jonge kinderen. Ik ben in 2008 begonnen met de opleiding tot watsu-therapeut en in 2012 heb ik de opleiding tot voetreflextherapeut afgerond. In 2011 heb ik mijn hbo-diploma medische vakken behaald en in 2015 ben ik afgestudeerd als shiatsu-therapeut. Sinds 2012 ben ik lid van de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten).

Voetreflexologie, shiatsu en watsu houden voor mij sterk verband met elkaar. Het gaat bij alle drie om de werking van de energiemeridianen in het lichaam en het afnemen van blokkades. Watsu, shiatsu en voetreflexmassage zijn lichaamsbewuste manieren van behandelen en combineer de drie methodes graag met elkaar. Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen zich beter te voelen door mijn behandelingen.

Ook het werken met zwangere vrouwen vind ik fijn om te doen. Door mijn eigen ervaringen met het dragen en krijgen van kinderen kan ik me goed inleven in zwangere vrouwen. Tijdens mijn zwangerschappen ben ik altijd blijven werken en studeren. Ik weet dus hoe zwaar het kan zijn om werk en zwangerschap te combineren, met een volle agenda en de bijkomende stress.